Legert 5, 5866CG Swolgen, Beschikking op aanvraag Omgevingsvergunning, uitgebreide procedure 3 oktober 2024

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend, dat de volgende Omgevingsvergunning is Beschikking op aanvraag:

Beschrijving

Omgevingsvergunning

Het besluit betreft de volgende activiteit(en):

  • milieubelastende activiteit

Ter inzage

De stukken die betrekking hebben op deze publicatie liggen ter inzage met ingang van de dag na de publicatiedatum gedurende 6 weken in de informatiehoek van het Gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 in Horst. Openingstijden informatiehoek: ma. van 8.00 tot 20.00 uur en di. t/m vr. van 08.00 tot 17.00 uur. Wanneer u de stukken op een ander tijdstip wilt inzien, kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (077) 477 97 77. Wanneer u een toelichting wenst bij de ter inzage liggende stukken, houdt dan rekening met de kantoortijden.

Beroep

Binnen 6 weken nadat het besluit bekend is gemaakt, kunt u daartegen beroep instellen bij de rechtbank Limburg. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden of niet-belanghebbenden die tijdig een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht.

In het beroepschrift vermeldt u tegen welke beslissing u beroep aantekent en waarom. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend voorzien van een datum, uw naam en adres. Het beroepschrift stuurt u naar de Rechtbank Limburg, postbus 950, 6040 AZ Roermond. U kunt ook digitaal beroep indienen via www.rechtspraak.nl. Aan het instellen van beroep zijn kosten verbonden.

Voorlopige voorziening

Als beroep wordt ingesteld, bestaat de mogelijkheid om ook een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden. U kunt uw verzoek voor een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. U kunt ook een digitaal verzoek indienen via www.rechtspraak.nl.

 

Naar boven