Omgevingsvergunning Waterman 3 en 5 in Hoogezand (uitgebreide procedure)

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Groningen maakt bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), hebben verleend:

 

Voor : Het bouwen van 2 seniorwoningen.

Locatie : Waterman 3 en 5, 9602 MT te Hoogezand

Activiteiten : Het bouwen van een bouwwerk (art. 2.1, lid 1, onder a Wabo);

Gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1, onder c

Wabo).

 

Naar aanleiding van het ontwerpbesluit zijn er geen zienswijzen ontvangen.

 

Het plan inzien

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen vanaf 3 oktober 2024 gedurende 6 weken door eenieder ingezien worden bij de receptie van het gemeentehuis en via https://www.midden-groningen.nl/uitgebreide-omgevingsvergunningen.

 

Beroep en voorlopige voorziening

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld. Beroep moet binnen zes weken na de datum van terinzagelegging van het besluit worden ingesteld bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

Na afloop van de beroepstermijn treedt de omgevingsvergunning in werking. Om inwerkingtreding te voorkomen kunt u de rechter tijdens de beroepstermijn schriftelijk verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De voorzieningenrechter van de rechtbank treft een voorlopige voorziening als die, gelet op de betrokken belangen, nodig is. U kunt uw verzoek richten aan de voorzieningenrechter van de rechtbank. Zowel voor het verzoek om voorlopige voorziening als voor het beroep moet griffierecht worden betaald. U kunt het beroepschrift en het verzoek om een voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij de rechtbank. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op https://mijn.rechtspraak.nl/keuze voor de precieze voorwaarden.

 

Informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een medewerker van het team Ruimtelijke Ontwikkeling via 0598 - 37 37 37.

Naar boven