Aanvraag omgevingsvergunning, Randwijkstraat 5, 5035AM Tilburg

Gemeente Tilburg heeft een aanvraag van een omgevingsvergunning ontvangen aangaande:

Omschrijving/naam: vergroten van de woning

Locatie/adres: Randwijkstraat 5, 5035AM Tilburg

De aanvraag is door gemeente Tilburg ontvangen op 27 september 2024 en geregistreerd onder zaak(nummer) Z2024-00008135. Het gaat om een vergunning voor de volgende activiteit(en):

  • Bouwactiviteit (omgevingsplan)

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Tilburg u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Wanneer neemt de gemeente een besluit?

Hoewel de gemeente een vastgesteld aantal dagen aan behandeltijd/beslistermijn heeft om de aanvraag te behandelen en een besluit te nemen, kan op voorhand niet gezegd worden wanneer een besluit genomen wordt. Op dit moment eindigt de beslistermijn op 22 november 2024, maar de beslistermijn kan zowel opgeschort als verlengd worden. In beide gevallen eindigt de beslistermijn op een latere datum. Ook kan een besluit worden genomen voordat de (oorspronkelijke of opgeschorte en/of verlengde) beslistermijn verstreken is.

Zodra er een besluit genomen is maakt gemeente Tilburg dat bekend door het publiceren van een bericht daarover.

Heeft u vragen?

Als u een vraag heeft over deze aanvraag, dan kunt u contact opnemen met gemeente Tilburg via telefoonnummer 14013. Vermeld bij contact altijd het zaaknummer Z2024-00008135.

Naar boven