Denenweg 21, 5962NC Melderslo, verleende Omgevingsvergunning (3 oktober 2024)

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend, dat de volgende Omgevingsvergunning is verleend:

Beschrijving

Het oprichten van een carport, overkapping en berging verhogen goot hoofdgebouw

Het besluit betreft de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

Stukken inzien

De stukken die betrekking hebben op deze publicatie liggen niet ter inzage. Voor meer informatie of wanneer u de stukken wilt inzien, kunt u contact opnemen met team Vergunningen, tel. (077) 477 97 77.

Bezwaarschrift

Belanghebbenden die het niet eens zijn met de inhoud van dit besluit kunnen binnen zes weken vanaf 4 oktober 2024 een gemotiveerd bezwaarschrift indienen.Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • uw naam en uw adres;

  • de datum;

  • een omschrijving en het kenmerk van het besluit waartegen u bezwaar maakt of u stuurt een kopie van het besluit mee, en;

  • de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit (motivering);

Het bezwaarschrift kan digitaal worden ingediend via de gemeentelijke website: www.horstaandemaas.nl/bezwaar-en-beroep. Ook kunt u schriftelijk bezwaar indienen. Dit bezwaarschrift kunt u sturen naar: College van burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas, t.a.v. team Ruimtelijke Ordening en Vergunningen, Postbus 6005, 5960 AA Horst.

Bezwaarschriften die per e-mail worden ingediend, zullen niet in behandeling worden genomen.

Voorlopige voorziening

Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond. Aan deze procedure zijn kosten verbonden. Vereist is dat u ook een bezwaarschrift bij de gemeente heeft ingediend. U kunt uw verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. U kunt ook een digitaal verzoek indienen via www.rechtspraak.nl.

 

 

Naar boven