Ontwerpbesluit nieuwbouw twee woningen, Oranjestraat 7, 3361HN Sliedrecht

Voornemen om een vergunning te verlenen voor de nieuwbouw van twee woningen op locatie Oranjestraat 7, 3361HN Sliedrecht

De gemeente Sliedrecht is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor de nieuwbouw van twee woningen op locatie Oranjestraat 7, 3361HN Sliedrecht en betreft de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

  • handelen in strijd met de ruimtelijke regels

  • het aanleggen of veranderen van een in- of uitrit

Besluitdatum: 17 september 2024

Waarom publiceert de gemeente Sliedrecht dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente Sliedrecht u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

Waar en wanneer ligt het ontwerp-besluit ter inzage?

Het ontwerpbesluit en de andere op de procedure betrekking hebbende stukken liggen vanaf nu ter inzage via de onderstaande link.

Zienswijzen

Vanaf publicatiedatum kan een ieder gedurende 6 weken schriftelijke of mondelinge zienswijzen inbrengen bij het college van burgemeester en wethouders van Sliedrecht, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht. Hierna zullen wij een definitief besluit opstellen waartegen belanghebbenden beroep kunnen instellen. Wilt u een mondelinge zienswijze geven, dan dient u dit uitdrukkelijk te verzoeken bij het team Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Voor vragen kunt u ook bellen, dit kan via het telefoonnummer 140184.

Naar boven