Verleende omgevingsvergunning Luieweg 8 Renesse

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland bekend dat zij omgevingsvergunning hebben verleend voor het gebruiken van een bijgebouw als B&B op het adres Luieweg 8 te Renesse.

 

Het college van burgemeester en wethouders heeft medewerking verleend aan het plan voor de activiteiten ‘bouwen en ‘strijd met regels van ruimtelijke ordening’. Bij het verlenen van de omgevingsvergunning wordt een planologische wijziging doorgevoerd conform artikel 2.1, lid 1, sub c van de Wabo en artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3º Wabo.

 

De aanvraag, de beschikking, de verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 5 februari 2024 gedurende zes weken voor beroep ter inzage. De stukken zijn digitaal in te zien op https://www.schouwen-duiveland.nl/bouwen-verbouwen-en-slopen/plannen-ter-inzage.

 

Tegen dit besluit kan vanaf 5 februari 2024 gedurende zes weken beroep ingesteld worden bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

 

Zierikzee, 2 februari 2024

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven