Verleende omgevingsvergunning voor het realiseren van een tankstation aan de Columbus 1, XL Businesspark Twente, Almelo

Burgemeester en Wethouders van Almelo maken bekend dat zij op 30 september 2024 een omgevingsvergunning hebben verleend voor voor het realiseren van een tankstation op het XL Businesspark Twente met ondergeschikte detailhandel en het aanbieden van alternatieve brandstoffen, waaronder CNG, LNG en waterstof. De omgevingsvergunning (kenmerk: Z/23/133583) is met de uitgebreide voorbereidingsprocedure onder toepassing van 2.12 eerste lid onder a sub 3 van de Wabo voorbereid. Tijdens de ter inzage termijn van het ontwerpbesluit omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend.

Locatie: Columbus 1 te Almelo, kadastraal bekend als perceel Ambt-ALmelo, sectie O nummer 1627 (tegenover de carpoolstrook bij de entree van het bedrijventerrein)

Projectomschrijving: De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteit(en):

1. Het (ver)bouwen van een bouwwerk

2. Het afwijken van het bestemmingsplan

3. Het oprichten van een inrichting

4. Het maken of veranderen van een uitweg

 

Ter inzage

Bovengenoemd omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf vrijdag 4 oktober tot en met donderdag 14 november 2024 ter inzage bij het Klantencontactcentrum.

De omgevingsvergunning (planid: NL.IMRO.0141.OM00017-OM31) is eveneens digitaal in te zien op de website www.Omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart. Dat ook via de link ‘Óver uw buurt’ op de gemeentelijke website Externe link:www.almelo.nl, onder de kop ‘Organisatie en bestuur’ en dan ‘publicaties en verslagen’, ‘gemeentenieuws’.

 

Beroepsclausule

Met ingang van de dag van de terinzagelegging kan een ieder gedurende zes weken beroep instellen bij de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

Naar boven