Gemeente Valkenburg aan de Geul Kennisgeving voornemen tot verhuur leegstaande ruimte in Welzijnscentrum Berg en Terblijt, gelegen aan de Valkenburgerstraat

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg aan de Geul (hierna te noemen: de gemeente) maakt bekend dat de gemeente voornemens is om twee, langjarig leegstaande, ruimtes in het Welzijnscentrum Berg en Terblijt, gelegen aan de Valkenburgerstraat 113 a-f tijdelijk te verhuren van Cessio B.V.

 

Het betreft daarbij de ruimtes gelegen op de begane grond van het gemeentelijk eigendom.

 

De gemeente is voornemens de huurovereenkomst aan te gaan met huurder, daar huurder tijdelijk extra ruimte zoekt en de gemeente in haar eigendom al geruime tijd ruimte(s) beschikbaar heeft, zonder dat hier animo voor is geweest. De voorgestane invulling door huurder past bij de overige functies in het gemeentelijk eigendom. Gelet op het vorenstaande acht de gemeente het te verantwoorden de overeenkomst met deze partij aan te gaan.

 

Bent u van mening dat u ook in aanmerking dient te komen voor de huur van (een gedeelte van) de onroerende zaak omdat u interesse heeft alhier een functie te vestigen passend bij het doel van het welzijnscentrum, dan kunt u dit schriftelijk en gemotiveerd uiterlijk 13 oktober 2024 om 12.00 uur aan de gemeente kenbaar maken. In dat geval onderzoekt de gemeente of de verhuur alsnog op basis van een openbare procedure dient plaats te vinden.

 

Het kenbaar maken van interesse doet u door een e-mail te sturen naar info@valkenburg.nl onder vermelding van " Z.1238075 - Interesse inzake tijdelijk huren ruimte in Welzijnscentrum Berg en Terblijt”.

 

 

Naar boven