Aanmelden reguliere standplaats voor verkoop verse producten

 

Aanmelden reguliere standplaats voor verkoop verse producten

U kunt zich aanmelden voor een reguliere standplaats voor de verkoop van AGF, zuivel, brood en banket, vlees en vis, bloemen of snacks. Het gaat om een standplaatslocatie in Berghem.

 

Het is een standplaats buiten de diverse markten en evenementen om, als bedoeld in Hoofdstuk 5, Afdeling 4, artikel 5:17 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Oss. De standplaats is voor de verkoop van verse producten aan particulieren, in de aangegeven branches.

 

De standplaatslocatie is: St. Willibrordusstraat, parkeerplaats bij de kerk in Berghem. Deze standplaats is alleen beschikbaar op woensdag en vrijdag. De vergunning wordt verleend vanaf 1 november 2024 voor een periode van 4 jaar.

 

Het vrijkomen van de reguliere standplaats maken burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans en wethouders van de gemeente Oss bekend.

 

Bent u geïnteresseerd?

Dien uw aanvraag dan in, via de website: https://www.oss.nl/. U gaat naar ‘Digitaal loket’ en daarna naar ‘Standplaatsvergunning aanvragen’.

 

Uw complete aanvraag dient u uiterlijk woensdag 16 oktober 2024 in bij de gemeente. Wij nemen aanvragen die we na deze datum ontvangen, of aanvragen die niet compleet zijn, niet in behandeling.

 

Als wij meer dan één aanvraag compleet hebben ontvangen, dan gaan we loten. De aanvrager die geloot wordt, krijgt de standplaatsvergunning. De aanvragers mogen bij de loting zijn. Pas dan maken we de aanvragers bekend. Een eventuele loting is op dinsdag 22 oktober 2024, om 10.00 uur in het gemeentehuis van Oss.

 

Naar boven