Toestemming voor Dakopbouw Nieuweweg 131 te Hardinxveld-Giessendam, Nieuweweg 131, 3371CL Hardinxveld-Giessendam

De Burgemeester van Hardinxveld-Giessendam maakt bekend dat op grond van artikel 2:25 van de Algemene plaatselijke verordening een vergunning is verleend voor het organiseren van Dakopbouw Nieuweweg 131 te Hardinxveld-Giessendam op [BEGINDATUM] en [EINDDATUM]. [AANGEVEN WAT ER IS AFGESLOTEN]

Datum besluit: 11 september 2024

Locatie: Nieuweweg 131, 3371CL Hardinxveld-Giessendam

Waarom publiceert de gemeente Hardinxveld-Giessendam dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de gemeente Hardinxveld-Giessendam tot 23 oktober 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Het bezwaarschrift moet ingediend worden bij de burgemeester, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Hardinxveld-Giessendam: https://www.hardinxveld-giessendampapendrecht.nl/.

Wanneer u de documenten van de vergunning op het gemeentehuis wilt inzien, maak dan een afspraak via telefoonnummer: 14078.

Ondanks het indienen van een bezwaarschrift blijft de genomen beslissing gelden, in ieder geval totdat de burgemeester op het bezwaarschrift heeft beslist.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Rotterdam vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente Hardinxveld-Giessendam een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

Heeft u vragen over dit bericht?

Voor vragen kunt u bellen met de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Dit kan via het telefoonnummer 14078.

Naar boven