Bekendmaking voornemen grondverkoop aan Liander Infra B.V. te Arnhem

 

 

Voorgenomen grondverkoop

De gemeente Súdwest-Fryslân heeft het voornemen om een perceel grond te verkopen aan Liander Infra N.V. te Arnhem. De verkoop vindt plaats voor de realisatie van een transformatorstation op het te verkopen perceel grond.

 

Het te verkopen perceel grond

De verkoop betreft het volgende perceel grond:

  • 1.

    Sneek in groenstrook, nabij Windkracht te Sneek, perceel is kadastraal bekend gemeente: Sneek, sectie H nummer 1213 (deels), met een oppervlakte van 22m².

 

Motivering

De vraag naar energie groeit. Om hieraan te kunnen voldoen is de bouw van nieuwe en uitbreiding van bestaande transformatorstations nodig. Liander Infra N.V. voorziet hierin. Voor de realisatie is grond nodig die eigendom is van de gemeente. De gemeente is van mening dat Liander Infra N.V. de enige serieuze gegadigde is om deze transformatorstations te bouwen of uit te breiden en de percelen grond aan te kopen.

 

Reacties

Een ieder die wil reageren op de voorgenomen verkoop van het perceel grond kan dat gemotiveerd doen door binnen drie weken na de datum van deze publicatie een e-mail te sturen naar vastgoed@sudwestfryslan.nl.

 

Vervolg

Als binnen de gestelde termijn geen reacties worden ingediend, zal de gemeente het perceel grond aan Liander Infra N.V. verkopen.

 

 

Naar boven