Verleende gewijzigde terrasvergunning voor Saray Turks Restaurant aan de Tweebaksmarkt 38, 8911 KX Leeuwarden (TER-2024-004654)

De burgemeester van Leeuwarden heeft een gewijzigde terrasvergunning verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor een terras bij het horecabedrijf Saray Turks Restaurant op het Tweebaksmarkt 38 in Leeuwarden. Bij ons geregistreerd onder kenmerk: TER-2024-004654.

Waarom publiceert de gemeente Leeuwarden dit bericht? 

Een terrasvergunning is nodig om een terras te exploiteren. Met dit bericht laat de gemeente Leeuwarden u weten dat een gewijzigde terrasvergunning is verleend.

Bent u het niet eens met de vergunning?  

De vergunning is op 27 september 2024bekend gemaakt. U kunt de gemeente Leeuwarden laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U moet binnen 6 weken bezwaar maken. U kunt alleen bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u de vergunning in het gemeentehuis bekijken/online bekijken. Op www.leeuwarden.nl/bezwaarschrift leest u hoe u bezwaar kunt maken.

Voor vragen stuurt u een email naar vergunningen@leeuwarden.nl. Ook kunt u bellen naar het telefoonnummer 14058.

Wilt u de start van het horecabedrijf tegenhouden?  

Dan kunt u de Rechtbank Noord-Nederland vragen de start van het horecabedrijf tegen te houden, voordat de gemeente Leeuwarden een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek tot een voorlopige voorziening. Op https://mijn.rechtspraak.nl leest u hoe u een verzoek tot een voorlopige voorziening kunt indienen. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 44 44. U betaalt, voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening, een bedrag aan de rechtbank.

Naar boven