Ontwerp omgevingsvergunning ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maakt bekend dat zij de ontwerp omgevingsvergunning en bijbehorende stukken voor het realiseren van een gezondheidscentrum aan de Prinses Irenestraat 6 in Oud-Beijerland ter inzage legt.

Inhoud en doel van het project

Wij ontvingen een aanvraag om een omgevingsvergunning voor het realiseren van een gezondheidscentrum op het perceel Prinses Irenestraat 6 in Oud-Beijerland. Op deze locatie stond voorheen een gemeentewerkplaats.

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard hebben het voornemen om de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen. Dit doet zij door af te wijken van het bestemmingsplan met gebruikmaking van het zogenaamde ‘Wabo projectbesluit’ (artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken (waaronder de ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad) liggen met ingang van donderdag 3 oktober 2024 tot en met woensdag 13 november 2024 ter inzage. U kunt de stukken bekijken op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl, onder identificatienummer: NL.IMRO.1963.OVPrIrenestr6OBL24-ON01.

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis of een servicepunt wilt inzien, kunt u een afspraak maken met M. Koster van het team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 088-6471017.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat de stukken ter inzage liggen.

U kunt uw zienswijze tegen de ontwerp omgevingsvergunning digitaal indienen via het daarvoor bestemde webformulier. U vindt het webformulier op onze website www.gemeentehw.nl, onder regelen&informatie, klacht of melding, gemeentelijke organisatie. Hiervoor moet u inloggen met DigiD. Het indienen van een zienswijze per email is niet mogelijk.

U kunt uw zienswijze ook met een brief bij ons indienen. U kunt uw zienswijze tegen de ontwerp omgevingsvergunning richten aan:

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Prinses Irenestraat 6 Oud-Beijerland’.

Vragen?

Wilt u liever een mondelinge zienswijze indienen? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met M. Koster, bereikbaar via telefoonnummer 14 0186 of via e-mail ro@gemeentehw.nl.

Naar boven