Anterieure overeenkomst Heidijk ong. te Vlijmen

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heusden maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.24, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat op 16 september 2024 een anterieure overeenkomst is gesloten tussen de gemeente Heusden en de initiatiefnemers voor de bouw van één vrijstaande woning aan de Heidijk ong. te Vlijmen.

 

De anterieure overeenkomst bevat afspraken over onder meer het kostenverhaal en planschade. De overeenkomst doet dienst als anterieure overeenkomst als bedoeld in de artikelen 6.12 en volgende van de Wet ruimtelijke ordening.

 

Inzage, zienswijzen, bezwaar- en beroepsmogelijkheden

Conform artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) ligt vanaf 27 september 2024 gedurende 6 weken een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ter inzage in het gemeentehuis van Vlijmen, Julianastraat 34, 5251 ED Vlijmen. De zakelijke beschrijving is ook te vinden op de site van de gemeente Heusden (www.heusden.nl). De zakelijke beschrijving bevat op hoofdlijnen de inhoud van de overeenkomst.

 

Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving kunnen geen zienswijzen worden ingediend, kan geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

 

Naar boven