Besluit Omgevingsvergunning (art. 2.1 en 2.2 Wet Algemene Bepaling Omgevingsrecht), Hoefstraat 201 te Tilburg

Toestemming voor transformatie van de pastorie naar 10 appartementen aan Hoefstraat 201 te Tilburg

De gemeente Tilburg heeft een Omgevingsvergunning (art. 2.1 en 2.2 Wet Algemene Bepaling Omgevingsrecht) verleend. De gemeente Tilburg geeft hiermee toestemming voor transformatie van de pastorie naar 10 appartementen op locatie Hoefstraat 201 te Tilburg. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • activiteit die betrekking heeft op een Rijksmonument

  • het bouwen van een bouwwerk

  • handelen in strijd met de ruimtelijke regels

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Tilburg u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de Rechtbank Zeeland-West-Brabant tot en met 6 november 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet in beroep gaan. U kunt in beroep gaan als de vergunning tegen uw belangen ingaat en u heeft gereageerd op het ontwerp van de vergunning. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning bekijken. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Tilburg. Dit kan via het telefoonnummer 14013.

U kunt uw beroep indienen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. U kunt ook digitaal het beroepschrift indienen bij genoemde rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de Rechtbank Zeeland-West-Brabant vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de rechtbank een besluit heeft genomen over uw beroep. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. U kunt dit indienen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. U kunt ook digitaal het verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

Naar boven