Aanvraag vergunning voor het aanleggen van een parkeerdek, Anthony Fokkerweg 9

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Papendrecht heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning regulier ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het aanleggen van een parkeerdek op de locatie Anthony Fokkereweg 9. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • Bouwactiviteit (omgevingsplan)

  • het aanleggen of veranderen van een uitweg

  • technische bouwactiviteit

  • uitvoeren van een werk of werkzaamheid

De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000324.

Het college heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 23 september 2024. Het college heeft in principe acht weken de tijd om een beslissing te nemen op de aanvraag. In sommige gevallen kan deze termijn verlengd worden waardoor het langer duurt voor het college een beslissing neemt.

Waarom publiceert de gemeente Papendrecht dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente Papendrecht u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Als de vergunning wordt verleend dan publiceert de gemeente Papendrecht weer een bericht. Vanaf dat moment kunt u als u het niet eens bent met de vergunning bezwaar maken. U kunt nu nog niet reageren/ bezwaar maken.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

Voor vragen kunt u mailen of bellen met de gemeente Papendrecht. Dit kan via email vvth@papendrecht.nl of via telefoonnummer 14078.

Naar boven