Wormerland, bekendmaking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), Veerdijk 18 Wormer

De directeur van Omgevingsdienst IJmond heeft namens het college van burgemeester en wethouders van Wormerland een omgevingsvergunning verleend aan Olam Cocoa BV voor een nieuwe, de gehele inrichting omvattende omgevingsvergunning voor de locatie gelegen aan Veerdijk 18 in Wormer.

Het besluit is gewijzigd ten opzichte van het ontwerp

De zienswijzen die zijn ingediend door Olam Cocoa B.V. en Mobilisation for the Environment zijn beantwoord in Bijlage 1 Beantwoording zienswijzen. De beantwoording van zienswijzen heeft geleid tot een verduidelijking van onze overwegingen. Waar nodig is de verduidelijking van onze overwegingen verwerkt in de beschikking. Daarnaast zijn er tekstuele wijzigingen gedaan in de beschikking. Naar aanleiding van de ingediende zienswijzen wordt voorschrift 3.1.2 aangepast en wordt voorschrift 3.1.3 b verwijderd uit de vergunning. De uitgangspunten en de overige voorschriften in de beschikking zijn ongewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de Rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem tot en met 6 november 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet in beroep gaan. U kunt in beroep gaan als de vergunning tegen uw belangen ingaat.

Daarnaast kunt u in deze periode de documenten met informatie over de vergunning zowel fysiek als digitaal inzien. Het besluit en de daartoe behorende stukken liggen van 25 september 2024 tot en met 6 november 2024 ter inzage bij Omgevingsdienst IJmond, op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Het besluit is tevens in te zien op: www.odijmond.nl.

Voor inzage in stukken kan men op werkdagen telefonisch een afspraak maken tussen 09.00 en 17.00 uur bij Omgevingsdienst IJmond.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u Rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de rechtbank een besluit heeft genomen over uw beroep. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

Naar boven