Verzoek om maatwerk voor tijdelijke Aldi winkelruimte , Hoofdstraat, Driebergen-Rijsenburg

Op 20 december 2023 heeft de gemeente een verzoek ontvangen om maatwerk voor een tijdelijke Aldi winkelruimte op het adres Hoofdstraat/Horstlaan, Driebergen-Rijsenburg. Het gaat om een verzoek om maatwerk voor vrijstelling van een vetafscheider op grond van het Activiteitenbesluit artikel 1.131, lid 5.

 

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een verzoek om maatwerk wordt bij de gemeente aangevraagd om ergens toestemming voor te krijgen in afwijking van het gestelde in het Activiteitenbesluit. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

 

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente heeft het verzoek om maatwerk ontvangen op 20 december 2023. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk binnen 8 weken een besluit. Als het maatwerkbesluit wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren.

 

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

Als u nu al vragen heeft over de aanvraag kunt u bellen of mailen met de Omgevingsdienst regio Utrecht. Dit kan via het telefoonnummer 088 – 022 50 00 of u stuurt een mail naar info@odru.nl met het zaaknummer Z-2024-100339.

Naar boven