Ganzeweide 54, 6413GG Heerlen. Kennisgeving melding Omgevingswet

Het college van Heerlen maakt, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 10.20 Omgevingsbesluit, bekend dat de volgende melding voor de verkoop van consumentenvuurwerk is binnengekomen.

Zaaknummer : Z2024-00003509

Adres : Ganzeweide 54, 6413GG Heerlen

Datum van ontvangst : 10 september 2024

De volgende milieubelastende activiteit (MBA) is gemeld: Opslaan, herverpakken en bewerken van vuurwerk of pyrotechnische artikelen voor theatergebruik.

Waarom publiceert gemeente Heerlen dit bericht?

Met dit bericht laat gemeente Heerlen u weten dat er een melding MBA is ontvangen en er misschien iets verandert in uw omgeving.

Procedure

De activiteiten uit de melding zijn vergunningsvrij. U kunt om deze reden geen zienswijze of bezwaar indienen.

De milieubelastende activiteiten vallen onder de werking van het Besluit activiteiten leefomgeving. Dit betekent dat de degene die de activiteiten verricht moet voldoen aan de regels uit het Besluit activiteiten leefomgeving die op de aangewezen milieubelastende activiteiten van toepassing zijn. Voor meer informatie kunt u het Omgevingsloket raadplegen via https://omgevingswet.overheid.nl/home.

Wilt u de hierboven vermelde melding en de daarbij behorende stukken inzien of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de gemeente Heerlen, telefoonnummer 14 045. Vanuit het buitenland: +31 45 5 60 50 40. We kunnen u sneller helpen als u het zaaknummer van de melding bij de hand heeft.

 

Naar boven