Verlening omgevingsvergunning bewaring Eendenweg 11

Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat zij hebben besloten om een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een bewaring op het perceel Eendenweg 11, te Lelystad. Hiertoe heeft de gemeenteraad een verklaring van geen bedenkingen afgegeven. Op deze aanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing.

Ter inzage

De omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen en de aanvraag met de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 26 september 2024 gedurende zes weken ter inzage bij het informatieplein wonen en ondernemen in het stadhuis.

De bekendmaking vindt plaats in De Flevopost, DROP en op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lelystad.nl. Het Plan-ID (plan)nummer is NL.IMRO.0995.OV00061-VG01

Beroep

Een beroepschrift kan worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht – bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Nadat u beroep hebt aangetekend, kunt u in spoedeisende gevallen een voorlopige voorziening vragen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht – voorlopige voorzieningen.

 

Naar boven