Ontwerpbeschikking voor de productie dan wel het mengen van reinigings-, beschermings- en polijstproducten in tanks, het afvullen van product en de opslag van gevaarlijke stoffen aan Prismalaan West 3 te Bleiswijk

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lansingerland hebben op 14 maart 2024 een aanvraag op grond van de Omgevingswet ontvangen voor de locatie aan de Prismalaan West 3, 2665 PC te Bleiswijk.

Het betreft een omgevingsvergunning ingevolge artikel 5.1, tweede lid, onder b, van de Omgevingswet voor het verrichten van de MBA zoals bedoeld in artikel paragraaf 3.8.6 van het Besluit activiteiten leefomgeving (hierna: Bal).

Het betreft een bedrijf waar de volgende activiteiten plaatsvinden: De productie dan wel het mengen van reinigings-, beschermings- en polijstproducten (chemische producten) in tanks; het afvullen van product; de opslag van gevaarlijke stoffen (meer dan 10.000 kg).

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lansingerland maken bekend dat zij het voornemen hebben de vergunning te verlenen.

Inzage

U kunt de ontwerpbeschikking en overige van belang zijnde stukken 26 september 2024 tot en met 6 november 2024 op de volgende plaatsen inzien:

  • -

    de gemeente Lansingerland, Tobias Asserlaan 1 te Bergschenhoek, uitsluitend na telefonische afspraak via telefoonnummer 14 010;

  • -

    de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam.

Zienswijze

Tijdens de inzage periode kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Dit kan tot en met 30 oktober 2024. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan de DCMR Milieudienst Rijnmond. Dit kan per e-mail via info@dcmr.nl of per post via Postbus 843, 3100 AV Schiedam, onder vermelding van DCMR zaaknummer. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Dit kan telefonisch of na afspraak.

Wij maken u erop attent dat wanneer u niet reageert op de ontwerpbeschikking, kunt u later ook niet reageren op de definitieve beschikking.

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de DCMR Milieudienst Rijnmond, via info@dcmr.nl onder vermelding van DCMR zaaknummer: 2501023 en het verzoeknummer: 2024031400837.

Voor de betreffende documenten met betrekking tot deze procedure kunt u op bijgaande link klikken:

https://loket.dcmr.nl/mozard/!suite92.scherm1007?mObj=9291314  

 

Naar boven