Gemeente Bergen op Zoom - Verleende omgevingsvergunning (uitgebreid) voor het verbouwen van een winkelpand tot een winkel op de begane grond en 3 appartementen op de verdiepingen, Grote Markt 5, Bergen op Zoom

Verleende omgevingsvergunning (uitgebreid)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat, onderstaande omgevingsvergunning, waarbij de Uniforme openbare voorbereidingsprocedure uit Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is toegepast, is verleend:

Aanvraagnummer

Verzenddatum

Adres-Activiteit

WO/2022/1135

11-09-2024

Grote Markt 5, Bergen op Zoom, het verbouwen van een winkelpand tot een winkel op de begane grond en 3 appartementen op de verdiepingen

Beroep instellen

Tegen een omgevingsvergunning, die is voorbereid met toepassing van de Uniforme openbare voorbereidingsprocedure, kunnen belanghebbenden, binnen 6 weken na de dag dat het besluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning ter inzage is gelegd een gedagtekend, gemotiveerd en ondertekend beroepschrift indienen bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, postbus 90006, 4800 PA Breda.

Indienen verzoek om voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien een beroepschrift is ingediend kunnen belanghebbenden de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Zowel voor het in behandeling nemen van het beroep als het verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Wenst u informatie betreffende een in behandeling zijnde aanvraag omgevingsvergunning, een besluitvorming of wenst u tekeningen in te zien? Neem dan contact met ons op via het klant- en contactcentrum, telefoonnummer 14 0164 of 0164 277 000. Vermeld bij uw vraag het dossiernummer en de projectlocatie.

Naar boven