Gemeente Bergen op Zoom - Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een dakkapel, Schubertstraat 15, Halsteren

Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat onderstaande aanvraag voor een omgevingsvergunning buiten behandeling is gesteld:

Aanvraagnummer

Verzenddatum

Adres-Activiteit

OW/2024/961

12-09-2024

Schubertstraat 15, Halsteren, het realiseren van een dakkapel

Bezwaar maken

Tegen het hiervoor vermelde besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet door de indiener worden ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een vermelding van het besluit waartegen het bezwaar zich richt (indien mogelijk een kopie van het bestreden besluit bijvoegen) en de gronden waarop het bezwaar berust.

Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom, Postbus 35, 4600 AA te Bergen op Zoom.

Wenst u informatie betreffende een in behandeling zijnde aanvraag omgevingsvergunning, een besluitvorming of wenst u tekeningen in te zien? Neem dan contact met ons op via het klant- en contactcentrum, telefoonnummer 14 0164 of 0164 277 000. Vermeld bij uw vraag het dossiernummer en de projectlocatie.

 

Naar boven