Kennisgeving programma Wechelerhoek gemeente Deventer

Vastgesteld programma Wechelerhoek gemeente Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Deventer heeft op 16 september 2024 het "Programma Wechelerhoek" vastgesteld.

Het omgevingsprogramma is opgesteld voor het agrarische gebied ten noorden van Deventer gelegen tussen de Raalterweg en de Frieswijkerweg. Het doel van het programma Wechelerhoek is om het gebied te ontwikkelen naar een gebied met stedelijke voorzieningen en circa 1.200 tot 1.600 woningen.

Over de totstandkoming van het programma heeft participatie plaatsgevonden met verschillende organisaties, belanghebbenden en geïnteresseerden. De participatie over de toekomstige toedeling van functies in het gebied wordt na vaststelling van het omgevingsprogramma vervolgd.

Het vervolg

Nu het programma is vastgesteld werkt de gemeente verder aan een uitvoeringsstrategie en een Masterplan.

Inzien

Vanaf 20 september 2024 kunt u het omgevingsprogramma Wechelerhoek inzien op het Omgevingsloket, via het tabblad ‘regels op de kaart’:

https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/document?documentID=/akn/nl/act/gm0150/2024/2_36

Als deze link onverhoopt niet werkt, dan kunt u het programma zoeken via de volgende link:

https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/

Klik dan op 'Document zoeken'' en zoek naar programma Wechelerhoek. Klik deze aan om het programma te openen. Aan de rechterzijde van het scherm ziet u de inhoud van het programma.

U kunt hulp krijgen bij het raadplegen van het programma tijdens de openingstijden bij:

Publiekscontacten vergunningen, Grote Kerkhof 1 te Deventer.

Reageren

Er is geen mogelijkheid om tegen het vastgestelde omgevingsprogramma in beroep te gaan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven