Intrekken aanvraag omgevingsvergunning voor het vergroten van een bedrijfsruimte aan Moleneindstraat 2 4817BN Breda

De aanvraag omgevingsvergunning voor het vergroten van een bedrijfsruimte aan Moleneindstraat 2 4817BN Breda is ingetrokken

De gemeente Breda heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de volgende activiteit(en):

  • -

     

    Omgevingsplanactiviteit bouwwerken.

De aanvrager heeft op 18-09-2024 de aanvraag ingetrokken. Dit betekent dat de behandeling van de aanvraag is beëindigd. Tegen het intrekken van een aanvraag kunt u geen bezwaarschrift of zienswijze indienen.

Waarom publiceert de gemeente Breda dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Breda aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Breda u weten dat de behandeling van de aanvraag is beëindigd.

Heeft u vragen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning?

Deze kunt u stellen via de website van de gemeente Breda. Klik hier aan ‘vraag over een aangevraagde omgevingsvergunning of ingediend initiatiefplan’. Houd het kenmerk van de aanvraag bij de hand, het kenmerk van deze aanvraag is: Z2024-004808. Met dit formulier kunt u ook de aanvraag digitaal opvragen door op ‘inzien omgevingsvergunning of bouwdossier’ te klikken. Lukt het niet op de website, bel dan naar de gemeente Breda op telefoonnummer 14 076.

Naar boven