Vergunning Het verhogen van de nok en plaatsen dakkapel Wibautstraat 12, 3371VP Hardinxveld-Giessendam

De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft op 16 september 2024 een Omgevingsvergunning verleend en geeft hiermee toestemming voor het verhogen van de nok en het plaatsen van een dakkapel op locatie Wibautstraat 12, 3371 VP Hardinxveld-Giessendam. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • Bouwactiviteit (omgevingsplan)

Waarom publiceert de gemeente Hardinxveld-Giessendam dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente Hardinxveld-Giessendam u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Inzage

De stukken kunnen op afspraak worden ingezien op het gemeentehuis of op aanvraag digitaal naar uw verzonden. U kunt hiervoor bellen naar de gemeente Hardinxveld-Giessendam , tel. 14 0184 en vragen naar het team Omgevingszaken.

Procedure

Als u het met een bovenstaand besluit niet eens bent, kunt u voor 28 oktober 2024 een schriftelijk bezwaar indienen bij ons college. Uw bezwaarschrift moet ondertekend zijn. Verder moet het ten minste bevatten: uw naam en adres, de datum, de omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de reden van uw bezwaar. Het besluit treedt direct in werking, tenzij bij wettelijk voorschrift anders is bepaald. Bent u van mening dat, zolang nog niet op het bezwaarschrift is beslist, het besluit niet in werking zou moeten treden, dan kunt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank in Rotterdam een voorlopige voorziening vragen. Dit kan digitaal via Externe link:http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht

Naar boven