Kennisgeving verleende omgevingsvergunning: het plaatsen van een kleine windmolen - Buurterpolder 2, 2375 NJ Rijpwetering, - 1884648387

Verzenddatum: 04-09-2024

Activiteit:

• Bouwactiviteit (omgevingsplan)

• Afwijken van regels in het omgevingsplan

• Bouwactiviteit (technisch)

Op afspraak kunt u documenten die openbaar zijn komen inzien (aanvraagformulier, tekeningen, rapporten en overige stukken die zijn ingediend bij de aanvraag). Maak een afspraak via www.kaagenbraassem.nl/afspraak voor het inzien van stukken.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken vanaf de dag na de vermelde verzenddatum een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders. U kunt uw bezwaar digitaal indienen via www.kaagenbraassem.nl/bezwaar. Hiervoor heeft u DigiD of e-Herkenning nodig.

Een bezwaarschrift schort de werking van het besluit niet op. U kunt een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter met het verzoek tot schorsing van het besluit, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Een afschrift van het ingediende bezwaarschrift moet meegezonden worden. U kunt uw verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal indienen via https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u DigiD nodig. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven