Verleende omgevingsvergunning oprichten van vrijstaande woning Nieuwe Vaartlaan tussen 5 en 9 te Leidschendam

Algemene informatie 

Burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maken bekend dat met toepassing van artikel 2.12, lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning verleend voor een vrijstaande woning op het perceel Nieuwe Vaartlaan tussen 5 en 9 te Leidschendam.

Datum bekendmaking besluit: 19 september 2024

Ter inzage

De omgevingsvergunning is voorbereid volgens afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Dat betekent dat de ontwerp-omgevingsvergunning met alle daarbij behorende stukken gelijktijdig ter inzage hebben gelegen. Dit was in de periode van donderdag 18 juli 2024 tot en met woensdag 28 augustus 2024. Tijdens deze periode zijn géén zienwijze ingediend.

De verleende omgevingsvergunning met alle daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 18 september tot en met woensdag 30 oktober 2024 digitaal ter inzage bij het Servicecentrum (Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam). De stukken zijn in te zien op www.officielebekendmakingen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1916.NieuweVaartlaan -VG01).

Beroepschrift

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van inzage tegen de omgevingsgunning een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Naar boven