Zwinderen - Verl Hoogeveense Vaart 31-33: wijzigen voorschriften

Ontwerpbesluit - wijzigen voorschriften (Uitgebreide procedure)

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat het voornemens is de voorschriften in paragraaf 2.5, 2.6 en voorschrift 3.2.3 van de onderstaande omgevingsvergunning in te trekken en ambtshalve een nieuw voorschrift aan de onderstaande omgevingsvergunning te verbinden:

 

- Verlengde Hoogeveense Vaart 31-33, 7864TA Zwinderen: het bouwen van een vleesvarkensstal en het wijzigen van de aanwezige dieraantallen en diercategorieën. Verzenddatum besluit: 14 oktober 2021

 

Inzage

U kunt het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien met ingang van 19 september 2024 bij het gemeentehuis van de gemeente Coevorden. Wij werken op afspraak bij het Klantcontactcentrum. Voor informatie over het maken van een afspraak om stukken in te zien en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de Externe link:Externe link:contact pagina van onze website.

 

De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

 

Zienswijzen

Tijdens de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit inbrengen.

U richt uw zienswijze aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden. U kunt uw zienswijze ook online doorgeven.

 

Zaaknummer RUDD , Z2020-00008641

Naar boven