Bekendmaking: verkoop perceel grond aan de Uranus te Katwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Katwijk maakt hierbij bekend dat de gemeente Katwijk voornemens is een koopovereenkomst te sluiten om een perceel grond ter hoogte van de Uranus, te verkopen. Het betreft het perceel, kadastraal bekend gemeente Katwijk, sectie C, nummer 4983, gedeeltelijk, groot 47 ca.

De gemeente Katwijk is voornemens om het perceel een één-op-één te verkopen, aangezien er geen andere gegadigden voor dit perceel zijn doordat er geen aangrenzende eigenaren zijn.

Gelet op het voorgaande stelt de gemeente zich ten aanzien van de verkoop op het standpunt dat redelijkerwijs maar één gegadigde in aanmerking komt voor het kopen van het perceel.

Procedure kort geding

Indien u het niet eens bent met deze voorgenomen transactie, dient u binnen 20 kalenderdagen na de datum van deze publicatie een kort geding aanhangig te maken bij de rechtbank Den Haag.

Indien u voornemens bent een kort geding aan te spannen, verzoeken wij u ons dit binnen de genoemde termijn van 20 kalenderdagen schriftelijk mede te delen. Dit kunt u bij voorkeur doen door een conceptdagvaarding per e-mail te sturen naar het volgende adres: vastgoed@katwijk.nl.

De gemeente publiceert dit voornemen op de website van de gemeente Katwijk en in het gemeenteblad. Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778). Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen via: vastgoed@Katwijk.nl 

Naar boven