Voornemen tot verkoop ‘snippergroen’ ter hoogte van de Goudaweg 30 te Arnhem.

 

De gemeente Arnhem is voornemens te verkopen een gedeelte van het perceel, ter hoogte van de Goudaweg 30 te Arnhem, het betreft een deel perceel van kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie AC, nummer 9448, groot ca. 13 m2. De kopers zijn de bewoners van het perceel aan de Goudaweg 30.

 

De gemeente Arnhem is voornemens het gedeeltelijke perceel te verkopen aan koper, wiens achtertuin grenst aan het te verkopen perceel, met de contractuele bestemming ‘snippergroen’. Koper kan het gedeeltelijke perceel enkel gebruiken als tuin, er is geen enkele vorm van bebouwing toegestaan. Koper is contractueel verplicht de groene afscheiding met de openbare weg/pad te behouden.

 

Als u bezwaar heeft tegen de één-op-één verkoop van dit perceel, kunt u binnen 20 kalenderdagen na publicatie een gemotiveerde reactie sturen naar vastgoedpublicaties@arnhem.nl onder vermelding van "Reactie op voorgenomen verkoop 'snippergroen' Goudaweg 30".

 

Voor berichten die na deze termijn en/of ongemotiveerd worden ontvangen vervalt het recht om tegen deze uitgifte in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans zijn de rechten daarop verwerkt. Dit om te voorkomen dat de gemeente Arnhem en de kopers onredelijk worden benadeeld door als pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen (het voornemen tot) aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

 

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

 

Naar boven