Kennisgeving besluit op een aanvraag omgevingsvergunning (regulier proces) voor het splitsen van een woning op locatie Tentweg 91, 2821 AC Stolwijk, Tentweg 89, 2821 AC Stolwijk

De gemeente heeft op 06-09-2024 een besluit genomen op de reguliere aanvraag met zaaknummer 19311371223 voor een omgevingsvergunning voor het splitsen van een woning op locatie Tentweg 91, 2821 AC Stolwijk, Tentweg 89, 2821 AC Stolwijk. De vergunning is verleend.

Heeft u vragen over het besluit?

Het besluit en de bijlagen kunnen op verzoek digitaal worden toegezonden.

Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@krimpenerwaard.nl onder vermelding van het zaaknummer 19311371223 of bellen naar 14 0182.

U kunt het besluit en de bijlage ook digitaal inzien in het gemeentekantoor in Stolwijk, Dorpsplein 8. Hiervoor kunt een afspraak maken via info@krimpenerwaard.nl onder vermelding van het zaaknummer of bellen naar 14 0182.

U kunt bezwaar maken

Bent u het niet eens met dit besluit? In dat geval kunt u een bezwaarschrift indienen binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden (de verzenddatum is gelijk aan de datum waarop het besluit is genomen).

U kunt uw bezwaar op twee manieren naar ons sturen:

1. Digitaal.

Daarvoor gaat u naar www.krimpenerwaard.nl/bezwaar-maken.

U heeft hiervoor DigiD of eHerkenning nodig.

2. Per post.

College van burgemeester en wethouders

Postbus 51

2820 AB Stolwijk

In uw bezwaar zet u in ieder geval:

- uw naam;

- uw adres;

- de datum van uw bezwaar;

- het besluit waartegen u bezwaar maakt;

- de reden van uw bezwaar;

- het zaaknummer

Vergeet u niet uw bezwaar te ondertekenen?

Heeft u meer tijd nodig voor uw bezwaar?

Dan kunt u binnen zes weken een voorlopig (‘pro forma’) bezwaar sturen. U zet daar alle gegevens in, behalve waarom u bezwaar maakt. Daarna krijgt u van ons bericht wanneer de reden voor uw bezwaar uiterlijk bij ons binnen moet zijn.

U kunt een voorlopige voorziening aanvragen

Het besluit blijft geldig tijdens de periode waarin wij uw bezwaar behandelen. Wilt u voorkomen dat het besluit wordt uitgevoerd tijdens de behandeling van uw bezwaar? Dan kunt u als belanghebbende een voorlopige voorziening aanvragen bij de rechtbank Den Haag. Houd er wel rekening mee dat u daar kosten voor betaalt. Via www.krimpenerwaard.nl/voorlopige-voorziening leest u hoe u een voorlopige voorziening aanvraagt.

Naar boven