Ontwerp Omgevingsvergunning Maarsbergseweg 53 Leersum

 

Omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat met ingang van 20 september 2024 gedurende zes weken (tot en met 31 oktober 2024) de ontwerp omgevingsvergunning voor de functiewijziging van de locatie Maarsbergseweg 53 in Leersum en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen (identificatienummer: NL.IMRO.1581.LSMmaarsbergsewg53-OV01).

Wat houdt deze omgevingsvergunning in?

De omgevingsvergunning maakt het mogelijk om op de locatie een ander bedrijfstype toe te staan, waarbij rekening wordt gehouden met de toegelaten bedrijfscategorieën (milieucategorie 1 en 2). Er is géén sprake van een aangewezen plan volgens artikel 6.12 Wro jo artikel 6.2.1. van het Bro. Gemeentelijke kosten worden verhaald door het heffen van leges.

De functiewijziging maakt de verplaatsing van een bedrijf, gespecialiseerd in het vervangen van kappen en interieurs van cabrio's, mogelijk. Met de bedrijfsverplaatsing wordt op de huidige locatie in Leersum ruimte gemaakt voor de bouw van 23 woningen.

Hoe kunt u deze omgevingsvergunning inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.heuvelrug.nl/terinzage. Hier vindt u de digitale koppelingen naar het plan. U kunt het plan tijdens de openingsuren ook inzien in het Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2 in Doorn op een computer in de bibliotheek.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze, naar keuze schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling maar niet per e-mail, indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Utrechtse Heuvelrug, Postbus 200, 3940 AE Doorn, met vermelding van het onderwerp: “Zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Maarsbergseweg 53 Leersum”.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen verzoeken wij u vóór 18 oktober 2024 contact op te nemen met de heer M. Andrlik van het team Omgevingsverzoeken van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, 0343 56 56 00.

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Naar boven