Beschikking alcoholwet- of exploitatievergunning

Besluit alcoholwetvergunning

Gemeente Lelystad, besluit op aanvraag alcoholwetvergunning, Kempenaar 03 19, 8242 BD Lelystad, 0995471834,

De burgemeester heeft op 11 september 2024 een besluit genomen op de aanvraag voor een alcoholwetvergunning voor het adres Kempenaar 03 19, 8242 BD Lelystad. Het dossiernummer is 0995471834. De aangevraagde alcoholwetvergunning is Verleend.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een alcoholwetvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd voor het schenken van alcohol in een horecabedrijf of het verkopen van alcoholhoudende dranken in een slijterij.

Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

Bent u het niet eens met de vergunning?

Als u belanghebbende bent bij het besluit, kunt u tot 6 weken na besluitdatum laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het stadhuis bekijken. Let op, dit kan uitsluitend op afspraak. Bezoek voor meer informatie over het bekijken van de documenten of de openingstijden en het adres van het stadhuis op de website van de gemeente.

 

U kunt uw bezwaarschrift digitaal indienen, via externe link: www.lelystad.nl/4/klachtenbezwaar/Bezwaar.html. Dit kan ook per brief, t.a.v. de burgemeester van Lelystad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad.

Vermeld in uw bezwaarschrift altijd de datum, uw naam, adres, telefoonnummer, handtekening, het dossiernummer van dit besluit en de reden(en) waarom u bezwaar maakt. Dient iemand anders namens u een bezwaarschrift in, stuur dan een machtiging mee.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen bij de genoemde rechtbank via externe link: www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Rechtsgebieden/Bestuursrecht. Voor het behandelen van een verzoek worden griffiekosten in rekening gebracht.

Voor meer informatie over het maken van bezwaar kunt u de brochure 'Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid' downloaden van de website via externe link:

www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bezwaar-en-beroep/documenten/brochures/2015/04/14/bezwaar-en-beroep-tegen-een-beslissing-van-de-overheid. Voor algemene informatie over procedures kunt u ook bellen met de rijksoverheid op telefoonnummer 1400 (lokaal tarief).

De bekendmaking van het besluit is gelijk aan de genoemde datum van het besluit.

Heeft u vragen over de vergunning?

Dan kunt u telefonisch contact opnemen met een medewerker van team Stadstoezicht via telefoonnummer 140320.

Naar boven