Omgevingsvergunningvrij realiseren van een kinderdagverblijf aan de Oostgaag 31b, 3155 CE Maasland

Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maakt bekend dat de aanvraag voor het realiseren van een kinderdagverblijf aan de Oostgaag 31b, 3155CE Maasland omgevingsvergunningvrij kan worden uitgevoerd.

Het betreft de volgende activiteit(en):

  • Bouwactiviteit (omgevingsplan)

  • afwijken van regels in het Omgevingsplan

Datum besluit:

6 september 2024

Registratienummer:

Het besluit is geregistreerd met documentnummer D2024-00006299 onder zaaknummer Z2024-00000332.

Bent u het niet eens met het besluit?

U kunt de gemeente Midden-Delfland tot 18 oktober 2024 laten weten dat u het niet eens bent met het besluit. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat.

Hoe maakt u bezwaar?

U kunt uw bezwaarschrift digitaal indienen. Daarvoor moet u wel beschikken over een DigiD inlogcode. Op de website Bezwaar maken | Gemeente Midden-Delfland (middendelfland.nl) vindt u alle informatie.U kunt uw bezwaarschrift ook schriftelijk indienen. Uw bezwaarschrift richt u aan het college van burgemeester en wethouders.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer bezwaar is ingesteld kan, indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dit vereist, daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag.

Dit kan schriftelijk of online via de website Voorlopige voorziening aanvragen | Rechtspraak van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 - 361 61 61. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Naar boven