Kennisgeving vastgesteld Uitwerkings- en Wijzigingsplan Dronten Havenkade (fase 2) (D20403)

Het college van burgemeester en wethouders van Dronten heeft op 16 juli 2024 het Uitwerkings- en Wijzigingsplan Dronten Havenkade (fase 2) (D20403) vastgesteld. Het plan heeft betrekking op het mogelijk maken van woningbouw in het Havenkwartier, rond de (oude) Nijverheidsweg, te Dronten. Het betreft het mogelijk maken van een gevarieerd programma van vrijstaande woningen, tweekappers, rijwoningen en appartementen en de benodigde wegen, parkeer- en groenvoorzieningen.

De stukken liggen van 18 september 2024 tot en met 29 oktober 2024 ter inzage.

Het bestemmingsplan kunt u raadplegen via:

https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart

Ook kunt u de betreffende stukken, op afspraak, inzien op het gemeentehuis.

Reageren?

Tot en met 29 oktober 2024 kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet dan wel tijdig een zienswijze over het ontwerp naar voren hebben gebracht of aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest. U kunt ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

Het bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Als u tijdig beroep heeft ingesteld, kunt u de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak vragen om een voorlopige voorziening te treffen. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 18 september 2024

Het college van Dronten,

secretaris, R. Hammenga;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

Naar boven