Ontwerp TAM-omgevingsplan Hoofdstuk 22a - Wanneperveen - kindcentrum en woningbouw

Burgemeester en wethouders van Steenwijkerland maken gelet op artikel 16.30 van de Omgevingswet en artikel 12 van de Bekendmakingswet bekend dat zij bij besluit van 10 september 2024 het ontwerp TAM-omgevingsplan Hoofdstuk 22a – Wanneperveen- kindcentrum en woningbouw hebben vrijgegeven voor terinzagelegging.

Locatie

Het plangebied ligt aan de noordrand van de kern Wanneperveen. De gronden zijn nu agrarisch in gebruik. Aan de oost- en zuidzijde wordt het gebied begrensd door respectievelijk de Bovenboerseweg en de Wethouder Vosstraat. Aan de overige zijden bevinden zich onbebouwde agrarische gronden.

Wanneer en waar kunt u het ontwerp TAM-omgevingsplan inzien?

De stukken liggen vanaf 18 september 2024 t/m 29 oktober 2024 ter inzage in het gemeentehuis, Vendelweg 1 te Steenwijk (tijdens openingstijden).

Daarnaast kunt u het ontwerp raadplegen via de viewer ‘Regels op de kaart’: https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/. met IMRO-nummer NL.IMRO.1708.WNPUitbreidnrdOP-ON01. Daarnaast u kunt zoeken vanuit de kaart of op naam van omgevingsplan.

Het ontwerp TAM-omgevingsplan is ook te raadplegen via de volgende links:

https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/document?documentID=NL.IMRO.1708.WNPUitbreidnrdOP-ON01

https://publiek.tercera-ro.nl/officieel/1708/NL.IMRO.1708.WNPUitbreidnrdOP-ON01

Reageren op het ontwerp TAM-omgevingsplan 

Over het ontwerp TAM-omgevingsplan kan iedereen t/m 29 oktober 2024 mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Steenwijkerland, Postbus 162, 8330 AD Steenwijk. Als u van de mogelijkheden gebruik wilt maken om mondeling reactie in te brengen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling en projecten van de gemeente Steenwijkerland.

 

Naar boven