Vergunning ingetrokken voor Gab’s Kiplekker aan Schans C te Dronten

 

Gemeente Dronten heeft een aanvraag voor een vergunning verleend. De vergunning heeft dossiernummer 2021-1490 en is verleend voor Gab’s Kiplekker aan Schans C te Dronten. Deze vergunning is ingetrokken.

 

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Eerder heeft de gemeente bekendgemaakt dat deze vergunning is verleend. Op deze manier laat de gemeente weten dat de vergunning niet meer geldig is.

 

Bent u het niet eens met het intrekken van de vergunning?

U kunt de gemeente tot 17 oktober 2024 laten weten dat u het niet eens bent met het besluit. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de intrekking tegen uw belangen ingaat.

 

Bezwaar maken doet u bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Dronten. Dit kan via het formulier op onze website of per brief, Postbus 100, 8250 AC Dronten. Uw bezwaarschrift moet zijn voorzien van uw naan, adres en handtekening. Geeft u ook aan over welk besluit uw bezwaar gaat. Tenslotte is het belangrijk dat u aangeeft waarom u bezwaar maakt.

 

Heeft u vragen?

Neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer 14 0321 of vul het contactformulier in op www.dronten.nl. Vermeld hierbij het dossiernummer.

 

Naar boven