Kennisgeving melding milieubelastende activiteit(en), Middel Broekweg 35 te Honselersdijk

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden geeft namens burgemeester en wethouders van gemeente Westland kennis van de ontvangst van een melding zoals bedoeld in hoofdstuk 4 van het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal). De melding betreft het beëindigen van de activiteiten van een tankstation. De locatie betreft Middel Broekweg 35, 2675 KD te Honselersdijk.

De melding is gedaan voor de volgende milieubelastende activiteit(en): ‘Tankstation’. De melding is geregistreerd met het zaaknummer 01101073.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Een melding is om het bevoegd gezag ervan in kennis te stellen dat een bepaalde activiteit zal worden gaan uitgevoerd. Bij die uitvoering moeten wettelijke regels worden nageleefd. Deze kennisgeving betekent dat bij de melding voldoende gegevens zijn verstrekt, hiertegen staat geen rechtsmiddel open.

Als een melding is gedaan voor de realisatie van een project, zijn meestal ook meerdere aanvragen om een omgevingsvergunning benodigd en moeten soms ook meerdere meldingen worden gedaan. Daarbij kunnen verschillende bevoegde gezagen (gemeente, provincie of waterschap) een rol spelen. In dat geval zijn er ook verschillende kennisgevingen voor dat project, waarin steeds zal staan bij wie u terecht kunt voor informatie over het aspect waarop die betreffende kennisgeving ziet. Wij adviseren u deze website, www.officielebekendmakingen.nl, in de gaten te houden.

Naar boven