Besluit omgevingsvergunning Rijksweg A6 1, 8314RZ Bant: uitbreiden en permanent maken van bestaande overkapping Wellerzand-Expansion 4.4

Op 6 september 2024 is een Omgevingsvergunning verleend voor deze locatie. Het gaat om uitbreiden en permanent maken van bestaande overkapping Wellerzand-Expansion 4.4. De vergunning ligt zes weken ter inzage en is tot stand gekomen via de uitgebreide voorbereidingsprocedure.

Beroep instellen

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u daartegen beroep instellen. Zorg ervoor dat het beroepschrift uiterlijk 22 oktober 2024 ontvangen is. Daarmee voorkomt u dat het beroepschrift niet meer behandeld kan worden.

Zet in uw beroepschrift ten minste:

  • uw naam en adres;

  • de datum van uw beroepschrift;

  • een omschrijving of het nummer van het besluit waar u beroep tegen instelt;

  • waarom u het niet eens bent met ons besluit;

  • uw handtekening.

U stuurt het beroepschrift naar de Rechtbank Midden Nederland, sector Bestuursrecht. Het adres is: Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Heeft u spoed bij de beoordeling van uw beroep?

Het besluit geldt ook tijdens de beroepsprocedure. U kunt als u een beroepschrift heeft ingediend, gelijk ook een voorlopige voorziening vragen. Daarvoor is nodig dat u spoedeisend belang heeft. Dat is het geval wanneer de uitvoering van het besluit gevolgen heeft die niet ongedaan gemaakt kunnen worden. Een voorlopige voorziening vraagt u bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden Nederland.

Zijn er kosten aan verbonden?

Aan het indienen van een beroepschrift en het vragen van een voorlopige voorzieningzijn kosten verbonden. Op​ www.rechtspraak.nl​ vindt u meer informatie over de hoogte van de bedragen.

Naar boven