Voornemen tot verkoop van een perceel grond achter Brouwersstraat 80 in Haarlem

De gemeente Haarlem heeft het voornemen een perceel grond van circa 28 vierkante meter, kadastraal bekend gemeente Haarlem, sectie H, nummer 3858, te verkopen aan de eigenaar van de woning aan de Brouwersstraat 80 te Haarlem, ten behoeve van het hebben van een achtertuin. Koper huurt het betreffende perceel al sinds 2004 van de gemeente en heeft nu de wens het perceel in eigendom te verwerven. Op grond van objectieve, toetsbare en redelijke criteria en op basis van het Toetsingsprotocol verkoop gemeentegrond (Reg. Nummer: WZ/STP/VGO 2012 153413), is de beoogde koper als enige geschikte gegadigde te beschouwen.

Vervaltermijn

Mocht u van mening zijn dat u ook in aanmerking behoort te komen tot de koop van vooromschreven grond, dan dient u als belanghebbende uiterlijk binnen twintig kalenderdagen na publicatie, uiterlijk 27 september 2024, een reactie te richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlem, ter attentie van Esther van Dam, Postbus 511, 2003 PB te Haarlem.

Indien geen reactie wordt ontvangen binnen de gestelde termijn dan vervalt het recht om tegen de voorgenomen verkoop op te komen en/of daarop enige vorm van schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren. De gemeente Haarlem en de koper zouden onredelijk worden benadeeld als na voornoemde termijn alsnog tegen het voornemen en het aangaan van de koopovereenkomst wordt opgekomen.

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Naar boven