Voornemen tot het vestigen van een recht van opstal locatie Parkstraat te Arnhem.

Nabij de Parkstraat te Arnhem (kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie Q, nummer 7309) heeft Liander N.V. een inpandige ruimte in gebruik. Deze ruimte is thans in eigendom van de gemeente Arnhem. De Middenspanningsinstallatie in deze ruimte is oud en moet vervangen worden.

De gemeente is voornemens om een recht van opstal te vestigen ten behoeve van Liander N.V. voor het hebben, houden en onderhouden van een inpandige middenspanningsruimte aan de Parkstraat te Arnhem.

Als u het niet eens bent met dit voornemen stuurt u uiterlijk 20 kalenderdagen na publicatie een gemotiveerd bericht aan vastgoedpublicaties@arnhem.nl onder vermelding van “Reactie op voornemen tot het vestigen van een recht van opstal ten gunste van Liander N.V.”

Voor berichten die na deze termijn en/of ongemotiveerd worden ontvangen vervalt het recht om tegen deze uitgifte in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans zijn de rechten daarop verwerkt. Dit om te voorkomen dat de gemeente Arnhem en de opstaller onredelijk worden benadeeld door als pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen (het voornemen tot) aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

 

 

Naar boven