Ontheffing voor Bouwwerkzaamheden aan de A20 tussen aansluiting nieuwe A24 en afslag 8 (Marathonweg) te Vlaardingen

Locatie : A20 tussen aansluiting nieuwe A24 en afslag 8 (Marathonweg)

Activiteit : Bouwwerkzaamheden

Verzenddatum : 4 september 2024

Zaaknummer : 2741947

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken bekend dat er een ontheffing voor bouwactiviteiten is verleend aan BAAK EPCM v.o.f.

Onderwerp

Op 24 juli 2024 heeft de DCMR Milieudienst Rijnmond een aanvraag ontheffing geluidhinder Bouwlawaai ontvangen van BAAK EPCM v.o.f. De aanvraag betreft een aanvraag ontheffing geluidshinder, voor diverse werkzaamheden, aan en langs de A20 tussen de Marathonweg (afslag 8) en de aansluiting met de nieuwe Rijksweg A24 (onderdeel van de Blankenburgverbinding). Er is een ontheffing aangevraagd voor de week 38 om buiten de reguliere werktijden werkzaamheden te mogen uitvoeren.

Inzage

U kunt de beschikking en de overige relevante stukken op verzoek inzien op werkdagen bij de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam (uitsluitend na telefonische afspraak: 010 - 246 80 00 of mailen naar info@dcmr.nl).

Bezwaar

Ingevolge artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaking een gemotiveerd bezwaar indienen tegen dit besluit. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Vlaardingen, Gemeente Vlaardingen, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen. Een bezwaarschrift dient ondertekend te zijn en ten minste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, de omschrijving van deze beschikking en de gronden van het bezwaar. U kunt ook bezwaar indienen via de website van de gemeente Vlaardingen. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Wij verzoeken u een kopie van uw bezwaarschrift te sturen aan de DCMR Milieudienst Rijnmond, Postbus 843, 3100 AV Schiedam of aan info@dcmr.nl

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de DCMR Milieudienst Rijnmond, via info@dcmr.nl onder vermelding van DCMR zaaknummer: 2741947.

Voor de betreffende stukken met betrekking tot deze procedure kunt u op bijgaande link klikken:

https://loket.dcmr.nl/mozard/!suite92.scherm1007?mObj=9289396

Naar boven