Verleende omgevingsvergunning Mulderspark 23 in Leek

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier heeft besloten om voor de locatie Mulderspark 23 in Leek een vergunning op grond van Omgevingswet te verlenen. Het besluit is op 3 september 2024 verzonden. De vergunning is verleend voor de volgende activiteiten:

· Ambtshalve wijziging naar aanleiding van een uitgevoerde actualisatietoets.

Naar aanleiding van het ontwerpbesluit zijn zienswijzen ontvangen. De beschikking is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Inzage

Het besluit en bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na publicatie 9 september 2024 tot en met zes weken later ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Westerkwartier, Hooiweg 9 in Zuidhorn.

Beroep en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kan binnen zes weken vanaf de dag van terinzagelegging beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. In het beroepschrift moet duidelijk staan tegen welk besluit beroep wordt ingesteld en waarom. Verder moet het beroepschrift een datum en een ondertekening bevatten.

Als de zaak spoedeisend is, kan een schorsingsverzoek (een verzoek om voorlopige

voorziening) worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank

Noord-Nederland. Dit verzoek kan tevens digitaal worden ingediend. Meer

informatie staat op rechtspraak.nl.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Westerkwartier, Postbus 100 9350 AC Leek, telefoonnummer 14 0594.

Naar boven