Ontwerp-omgevingsvergunning Reclamemast A4 Cronesteyn

Het college van burgemeesters en wethouders van de gemeente Leiden heeft besloten om de ontwerp-omgevingsvergunning ‘Reclamemast A4 Cronesteyn’ (NL.IMRO.0546.OV000147-0201) ter visie te leggen.

Toelichting

Op 19 december 2023 is er een aanvraag ingediend voor het grijs verven van de reclamemast en het wijzigen van de wisselfrequentie van de reclamemast langs de A4. Deze reclamemast staat aan de Willem van der Madeweg ter hoogte van het Heinekenpad. Het vergunnen van deze wijziging aan de mast is wenselijk omdat het wijzigen van de wisselfrequentie in lijn is met het 'Buitenreclamebeleid Leiden 2021'.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 6 september 2024 tot en met vrijdag 18 oktober 2024 ter inzage. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij het college van B&W van de gemeente Leiden (ter attentie van het Cluster Stedelijke Ontwikkeling, Team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 9100, 2300 PC Leiden, o.v.v.

‘zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Reclamemast A4 Cronesteyn en voorzien van het zaaknummer Z/23/3616501 Digitaal indienen is mogelijk via:

https://www.einwoner.nl/prod/fr/Leiden/u_zienswijze_omgevingsvergunning_inwoners/new .

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van het Team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 071.

Ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij de besluitvorming over de definitieve inhoud van de omgevingsvergunning.

Meer informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen bij het Frontoffice Team Omgevingsvergunningen, Bargelaan 190, Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via http://gemeente.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via

telefoonnummer 14 071.

Naar boven