Vaststelling Bestemmingsplan Geerling 20

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken het volgende bekend.

Op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening heeft de gemeenteraad in zijn vergadering van 14 december het bestemmingsplan ‘Geerling 20’ ongewijzigd vastgesteld.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling voor de wijziging en uitbreiding van hoveniersbedrijf “Twee Heren” en de bijbehorende bedrijfswoningen op het perceel grond gelegen aan Geerling 20 te Grootebroek.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 25 januari 2024 voor zes weken ter inzage bij de gemeente Stede Broec. Voor het inzien van de stukken kunt u tijdens de openstelling van het gemeentehuis een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: S 0228-510111.

De stukken kunnen gedurende deze periode online worden ingezien op de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.BPGeerling20-VG01

Beroep

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Totdat op het beroep is beslist, kan een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gedaan. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist (artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening).

 

Naar boven