Ter inzagelegging van het ontwerpbesluit tot eerste wijziging van het Uitvoeringsbesluit krachtens de Afvalstoffenverordening gemeente Coevorden 2024

Burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden hebben op 27 augustus 2024 het ontwerpbesluit tot eerste wijziging van het Uitvoeringsbesluit krachtens de Afvalstoffenverordening gemeente Coevorden 2024 vastgesteld voor inspraak.

Het ontwerpbesluit tot eerste wijziging van het Uitvoeringsbesluit krachtens de Afvalstoffenverordening gemeente Coevorden 2024 ligt vanaf 6 september 2024 tot 18 oktober 2024 ter inzage. Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken kunt u digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linkerkolom).

De stukken liggen daarnaast gedurende de terinzageleggingstermijn op werkdagen op het gemeentehuis aan Kasteel 1 te Coevorden.

U kunt op verschillende manieren uw inspraak indienen:

Tijdens de inzageperiode kunnen belanghebbenden gemotiveerd een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen. Dit kan mondeling, maar wij geven de voorkeur aan een schriftelijke inspraakreactie.

  • U kunt uw zienswijze per mail delen via info@coevorden.nl 

  • Schriftelijke zienswijzen per brief kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden;

  • Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met Babette Swama-Kuper via info@coevorden.nl

Coevorden, 27 augustus 2024.

Burgemeester en wethouders van Coevorden,

de secretaris, mw. K. Cornelissen

de burgemeester, dhr. R. Bergsma

Naar boven