Tijdelijke verkeersmaatregelen bij evenementen in verband met Kleurrijk Wijk op zaterdag 7 september aan Veldpoortstraat, Klooster Leuterstraat, Rijnstraat en de Markt te Wijk bij Duurstede

Afsluiting binnenstad i.v.m. Kleurrijk Wijk op zaterdag 7 september

I.v.m. de organisatie van 'Kleurrijk Uit in Wijk' zijn op zaterdag 7 september de Veldpoortstraat, Klooster Leuterstraat, Rijnstraat en de Markt afgesloten. De Klooster Leuterstraat en het plein achter de Rooms Katholieke kerk aan de Klooster Leuterstraat dienen zaterdag 7 september autovrij te zijn. De wegsleepregeling is dan ook van kracht.

In combinatie met de hierboven genoemde afsluitingen wordt op de zaterdag het eenrichtingsverkeer op de Achterstraat, Muntstraat en Langs de Wal (gedeeltelijk tussen de Muntstraat en Volderstraat) opgeheven, zodat parkeerplaatsen voor vergunninghouders bereikbaar blijven. Vergunninghouders kunnen via de Dijkstraat en de Nieuwstraat de binnenstad in en via de Muntstraat en Oeverstraat de binnenstad weer verlaten. Het Kokkestraatje wordt bereikbaar gehouden voor vergunninghouders via de Rijnstraat. De Volderstraat is tijdelijk een doodlopende straat (net als tijdens de weekmarkt).

Het doel van de afsluiting is om het risico op verkeershinder tijdens het evenement zoveel mogelijk weg te nemen. De organisatie ziet erop toe dat bovengenoemde verkeermaatregel tijdens het weekend goed geregeld wordt. Meer informatie: www.calypsotheater.nl/kleurrijk-uit-in-wijk.

Kenmerk gemeente WbD: 2024-290

Naar boven