Aanvraag alcoholwet- of exploitatievergunning

Aanvraag exploitatievergunning openbare inrichting

Gemeente Lelystad, ontvangen aanvraag exploitatievergunning openbare inrichting, Griend 31 20A, 8225 SJ Lelystad

De burgemeester heeft op 30-08-2024 een aanvraag exploitatievergunning openbare inrichting ontvangen voor het adres Griend 31 20A, 8225 SJ Lelystad. De aanvraag heeft dossiernummer 0995514996.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een exploitatievergunning openbare inrichting wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om een openbare inrichting te exploiteren.

Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag voor de vergunning?

De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 30-08-2024. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk voor 25-10-2024 een besluit. De beslissing kan worden uitgesteld wanneer de aanvraag niet compleet is en er extra gegevens nodig zijn. Als de aanvraag wordt afgerond, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met de informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag voor de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag voor de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Het bekijken van een aanvraag kan alleen op afspraak. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met een medewerker van het team Stadstoezicht via telefoonnummer 14 0320.

Naar boven