Aanvraag vergunning voor het tijdelijke plaatsen van 5 prefab units, t.p.v. de fietsenstalling van ASWH

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht heeft een Aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het tijdelijke plaatsen van 5 prefab units op de locatie t.p.v. de fietsenstalling van ASWH. De aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • opslaan roerende zaken

De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000372.

Waarom publiceert de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 26 augustus 2024. De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht neemt daarover uiterlijk 21 oktober 2024 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de aanvraag van deze vergunning?

Hiervoor kunt u bellen met de gemeente en vragen naar Vergunningverlening Toezicht en Handhaving. Dit kan via het telefoonnummer 14078.

Naar boven